Gullholmen i våre hjerter 🤩

Ikke allverdens vær idag, men ikke verre enn at vi kalte det turvær.

Det ble en veldig smooth seilas fra Fiskebäckskil sydover til Gullholmen. Østavind ga stort sett halvvind og 5-7 m/s – det gir både fart og komfort. Alle ombord likte seg.

Vi tok en laaaang avslappende frokost før vi kastet loss. Dermed ble det ettermiddag før vi kom frem. Det fristet med en liten promenad etter at regnet ga seg. Når man går rundt på Gullholmen får man følelsen av at hver kvadratcentimeter er bebygd. Mellom husa går det smale stier. Og ofte får man følelsen av å gå rett på noens private tomt. Men her har vi blitt fortalt av øyas beboere at her går man der det finns stier.

Bli med på vandring på Gullholmen.

De første gangene vi var på Gullholmen var vi ikke overbegeistret. Men det var midt på sommeren (juli) og det var stinnt av båter og folk overalt. Kommer man hit litt utenfor sesongen så er opplevelsen helt annerledes. Nå er Gullholmen og Hermanö, som er tilkoblet med gangbro, en av våre favoritter her i området. Butikken og havnepuben er helårsåpen så dette er et sted som fungerer hele året.