Gullholmen i vĂ„re hjerter đŸ€©

Ikke allverdens vĂŠr idag, men ikke verre enn at vi kalte det turvĂŠr.

Det ble en veldig smooth seilas fra FiskebĂ€ckskil sydover til Gullholmen. Østavind ga stort sett halvvind og 5-7 m/s – det gir bĂ„de fart og komfort. Alle ombord likte seg.

Vi tok en laaaang avslappende frokost fÞr vi kastet loss. Dermed ble det ettermiddag fÞr vi kom frem. Det fristet med en liten promenad etter at regnet ga seg. NÄr man gÄr rundt pÄ Gullholmen fÄr man fÞlelsen av at hver kvadratcentimeter er bebygd. Mellom husa gÄr det smale stier. Og ofte fÄr man fÞlelsen av Ä gÄ rett pÄ noens private tomt. Men her har vi blitt fortalt av Þyas beboere at her gÄr man der det finns stier.

Bli med pÄ vandring pÄ Gullholmen.

De fÞrste gangene vi var pÄ Gullholmen var vi ikke overbegeistret. Men det var midt pÄ sommeren (juli) og det var stinnt av bÄter og folk overalt. Kommer man hit litt utenfor sesongen sÄ er opplevelsen helt annerledes. NÄ er Gullholmen og Hermanö, som er tilkoblet med gangbro, en av vÄre favoritter her i omrÄdet. Butikken og havnepuben er helÄrsÄpen sÄ dette er et sted som fungerer hele Äret.