Sesongstart 2024

Nå som vi har fått ryddet unna det meste av julegreiene er det på tide å tenke på ny båtsesong. Vi kunne ikke valgt en bedre helg. Det har vært mye vintervær i det siste, men denne helgen forteller metrologene at det blir plussgrader og sol i Lysekils skjærgård.

Vi starter lørdagens seilas med et besøk i Fiskebäckskil marina for å fylle vann. Det er langt inn i kilen og de siste meterne er islagt. Heldigvis bare en tynn og slushaktig is.

Deretter setter vi kurs på Gullholmen. Det er ikke langt og vi har vinden i ryggen.

Islandsberg i lett dis.

Ved ankomst Gullholmen er det god plass i havnen. Grace of Sweden med Ea og Lelle ombord ligger på plass. Her blir det bobler i cockpit og hyggelig bryggesnakk om blant annet at endelig er sesongen 2024 igang ⛵️😊. De gærne har det godt vil nok mange si – vi er på sett og vis enig. Vi har det som best i dette miljø 😊

Hamnkrogen på Gullholmen er åpen hver eneste helg hele året. Vi tester kveldens meny som er ovnsbakt koljefile eller biff. Det var så godt.