Seiling, sykling og pent vær = bra kombo

Metrologene sa for en tid tilbake at nå er nok sommeren over. Men her i Skandinavia gjelder det å ta for seg når den er fremme. Den dukker fortsatt opp innimellom 🌞

Vår plan for helgen var å seile båten nordover fra Lysekil til Strömstad-området. Vi skal ha båten liggende her en periode for enklere å kunne gjøre litt vedlikehold. Det gir oss også muligheten til å øy-loffe litt her i nordre Bohuslän. Vi har noen favoritter her i området som vi gjerne besøker om-og-om igjen. Kosterøyene er en favoritt – kanskje ikke så mye midt på sommeren pga mye folk. Men nå, når badegjestene har dratt hjem, kan man oppleve Kosterøyene på en litt annen måte.

Denne helgen arrangeres Koster Swimrun. For 9995 kroner kan man melde seg på et umennesklig slit der man løper og svømmer rundt nord- og syd-koster.

Jeg skulle gjerne sagt at vi deltok. Men……vi deltok på et vis – på vår egen måte. Vi betalte 450 kroner for sykler, fish’n’chips lunch med kalde pilsner til. Svette ble vi også. En herlig dag rundt på syd-koster ble det.

Badesesongen er ikke slutt.