Matrostilvenning

Helgen har vært tilbrakt på Sydkoster, en tur innom Strömstad og avslutningsvis i Stavsengskilen. Utgangspuntet er for tiden Spjærøy og Sand Marina. Vi har en midlertidig båtplass her frem til juni.

Barnebarn Sondre har vært med på tur. Det setter noen føringer, men det er jo så mye spennende som skjer i en båt – også for 2-åringer. For anledningen ble det også modell-leire verksted. Populært og morsomt for alle ombord 👍

Mye vær har det også vært. Regn, sol, mye vind og lite vind. Og generelt lave temperaturer. Seilingen vi gjorde i februar føltes varmere enn denne helga. På land, i sola og i le for vind var det ikke så værst. Men nå forventer vi en endring – det er jo mai den skjønne milde 😉

Fine turstier på syd-koster. Nå venter vi på at det skal bli grønt.
Høysesong for hvitveis.