Sjarmtrollet Smögenbryggan

Er det flere enn oss som har et delt forhold til Smögenbryggan? Vi synes nemlig det er et veldig sjarmerende sted med sitt lille samfunn helt ned på brygga. Bra le for de fleste vinder er det også. En lang brygge hvor man kan spasere og se på båter, besøke butikker og restauranter. Hvordan kan man ikke like det?

For oss er det årstidsavhengig. Alle måneder som har R i seg synes vi er bra for Smögenbesøk. Mai går også fint. Men i juni, juli og august søker vi oss andre steder. Alle som har vært i Smögen en sommerkveld i juli kan nok gjette hva vi tenker på. Partyfaktoren setter sitt preg på stedet fra midtsommer og en bra bit ut i august. Andre vil kanskje si at det er det beste ved Smögen 😉

Fra Skaftö og Fiskebäckskil er det drøyt 10 nm til Smögen. Vi startet i lett regn og ankom i solskinn.

Sola varmer når den slipper til 🌞

Butikker og restauranter forbereder seg på Påske. Noen hadde åpent, men mange fortsatt sesongstengt.

Går man et kvartal inn fra brygga så treffer man på smale gater med veholdte gamle trehus.

For oss ble det en spasertur rundt på brygga og kaffe i sola som varmet bra i cockpit.

Göstas Fiskekrog er også et monument på Smögenbryggan. Helårsåpent og får våre beste anbefalinger 👍😊