En sesong går mot slutten

En sesong som har gitt oss litt av hvert. Sommersesongen var generelt blåsende og kanskje ikke fullt så sommeraktig som vi ønsker oss. Sommerens høydepunkt var nok å seile innom Øster Hurup på Jylland. Det ble noen dager i Øster Hurup med sommerdager på stranden og hyggelige restaurantbesøk på kvelden.

Høsten gav oss fine turer i nordre Bohuslän. Vinteren og våren gav oss også mange fine dager og helger.

Og så var det påskeseilingen da – syd til Anholt og innom Læsø på vei tilbake. Også en favoritt denne sesongen. Det var mye vind, lite vind, sol, regn, varmt og kaldt. Alt i løpet av noen få dager. Litt trist var det også – det ble vårt farvel (og på gjensyn) til våre gode venner på Life @ Sea som nå gjorde seg klare til å sette kurs på Portugal.

Går alt som det skal får vi klemt inn en liten romjul-nyttårseiling også ⛵️🌠

Ene halvdelen av mannskapet må bare få bort en strek på denne apparaten

Covid postiv på lille julaften føles som verdens verste timing. Kanskje jeg ikke har vært så snill som jeg tror 🤧

God jul fra Elisabeth & Tore 🌲❄️🤗