Team Walkabout i magasinet «På Kryss»

Medlemmer av båtforeningen «Svenska Kryssarklubben» får 6 ganger i året et blad i postkassa – bladet «På Kryss». Redaksjonen i På kryss slår nå for tiden et slag for bruk av båt også i vintersesongen. De er derfor ute etter å vise hva vinterseilere gjør og hvordan de gjør det. Denne gang syntes de blant annet at seiling til julebord var noe det kunne skrives om. Dermed ble vi intervjuet og det resulterte i en 3 + 2 siders artikkel i bladet.

Klipp fra På Kryss, utgave 6, 2022

For de som ikke kjenner Svenska Kryssarklubben (SXK) får de vår absolutte anbefaling. De engasjerer seg i livet til sjøs (for fritidsbåter). Det kommer mye interessant derfra (ikke bare julebordsseiling). Navigasjon, sjøkart, sikkerhet, båtteknikk, destinasjoner i skjærgården nært og fjernt. De arrangerer dessuten mange tema samlinger der man kan møte opp og få inspirasjon. Og det finnes kurs og utdanning i regi av SXK. Vi har vært medlem siden 2015 og synes de hundrelappene vi bruker på dette medlemskapet er mye bra for pengene.

Mer om Svenska Kryssarklubben her

https://sxk.se/