Offisielt vintersesong

Når vi flytter til vinterhavn ser vi på det som starten på vintersesong. Og denne helgen skjer det. Vi har holdt oss i nordre Bohuslän en periode nå på høsten, men denne helgen går ferden til Skaftö og Fiskebäckskil.

Vi startet fra Grebbestad lørdag formiddag. Det har vært kulingvarsel for Skagerak med opphør kl 0600 på morgenen. Vinden skal ligge på 11-14 m/s fra vest/sydvest gjennom dagen. Det betyr mye motvind for oss.

Vi tar en kort etappe til rett syd for Hamburgö på lørdag. Vi kaprer en bøye ved Dannemark og blir der over natten. Hjemmelaget Pizza og Maskorama på TV 😁

På søndagen har vinden lagt seg og vi får en snill motorseilas i halvskyet vær.

Kornö
Brovakta i Sotekanalen
Ved Bohus-Malmön og på vei ut i Brofjorden.
Det lille samfunnet Fiskebäckskil rett forut. Her blir vi til april 🇸🇪🌲🌞