Kosterhelg igjen 🇸🇪😀

Vår tid i høsthavn i Strömstad/Kebalviken går mot slutten. Fra 1. november skal vi være i vinterhavn på Skaftö og Fiskebäckskil. Helgen vi i skrivende stund har lagt bak oss ble en ny Kosterhelg. Fint høstvær på lørdagen ble utnyttet til sykkeltur og blant annet besøk på Bokpuben i Bergdalen.

Bokpub i Bergdalen.
Mye godt å velge på i puben i Bergdalen.
På ettermiddagen ga skyene tapt og vi fikk endelig litt sol og blå himmel.
Vind var det ikke mye av denne helgen

På søndag ble det bråbestemt at vi skulle starte ferden sydover mot Lysekil og Skaftö. Det ser ut til å bli sterk sønnavind neste helg. For å korte ned distansen i motvind tar vi allerede idag (søndag) en etappe frem til mørket kommer. Det ble Strömstad til Grebbestad. Da starter vi fra Grebbestad på neste etappe.

Motorgang på utsiden av Kalvö/Lindö på vei mot Grebbestad.