Kosterhelg igjen 🇾đŸ‡Ș😀

VÄr tid i hÞsthavn i Strömstad/Kebalviken gÄr mot slutten. Fra 1. november skal vi vÊre i vinterhavn pÄ Skaftö og FiskebÀckskil. Helgen vi i skrivende stund har lagt bak oss ble en ny Kosterhelg. Fint hÞstvÊr pÄ lÞrdagen ble utnyttet til sykkeltur og blant annet besÞk pÄ Bokpuben i Bergdalen.

Bokpub i Bergdalen.
Mye godt Ä velge pÄ i puben i Bergdalen.
PÄ ettermiddagen ga skyene tapt og vi fikk endelig litt sol og blÄ himmel.
Vind var det ikke mye av denne helgen

PÄ sÞndag ble det brÄbestemt at vi skulle starte ferden sydover mot Lysekil og Skaftö. Det ser ut til Ä bli sterk sÞnnavind neste helg. For Ä korte ned distansen i motvind tar vi allerede idag (sÞndag) en etappe frem til mÞrket kommer. Det ble Strömstad til Grebbestad. Da starter vi fra Grebbestad pÄ neste etappe.

Motorgang pÄ utsiden av Kalvö/Lindö pÄ vei mot Grebbestad.