En sundowner fra Hou

Vi ankom Hou i Odder kommune, litt syd for Århus, på tirsdag. Onsdagen ble brukt til litt hjemmekontor av skipper og klesvask med mere av skipperinnen. Havnen her i Hou er godt drevet og vi vet fra tidligere besøk at dette er et bra pitstop sted.

Idag ble det en ny hjemmekontordag på skipper, men nå begynner ferien for alvor å krype innpå. Vi føler oss allikevel priveligerte som kan kombinere utflukt, seiling og jobb på en slik måte.

Imorgen skal vi videre sørover. Vi har siktet oss inn mot Svendborg på sydsiden av Fyn. Det er meldt frisk nordvestlig vind. Det blir egentlig ikke bedre når vi skal ha den kursen vi skal imorgen. Gleder vårs til å se nye steder 😀

Og akkurat nå gleder vi vårs over en fin solnedgang rett inn i cockpit. Godt hjulpet av en Aperol Spritz – takk til Henrik/Andrea/ for barnevaktgave. Det skal sies at det er en gave i seg selv å være besteforeldre som kan være barnevakt på seiltur 🤗

Spennende for både liten og stor i Randers Regnskov 😀