Når vi ikke får fisk…

Ingen fisk i dag heller. Da får vi ta til takke med rester fra grillen 😉

Bra erstatning for fersk fisk må vi kunne tillate oss å si.

Vi seilte ut igår. Etter jobb og butikkinnkjøp så blir det første og beste nattehavn. Vi valgte igår en uthavn med bøyer – nærmere bestemt ved Roparen på Hermanö. Fint sted som vi liker godt. Helt alene var vi der. Litt regn fikk vi på natten og formiddagen.

Når regnet ga seg i 14-tida seilet vi videre til et nytt sted for oss. Et lite stykke syd for Käringön ligger Mollön. Mellom Mollön og fastlandet går Mollösundet med en ganske kjent gjestehavn og feriested. Der har vi vært flere ganger, men denne gang siktet vi oss inn på en uthavn på vestsiden av Mollön. Helt vest ligger en relativt godt beskyttet bukt med 3 bøyer fra Kryssarklubben. Dit skulle vi.

Lett vind fra vest ga akkurat nok fart uten motor ⛵️😀

Området er eksponert for vær fra sydlige og vestlige vinder. Det er åpent farvann helt til Skagen her. Bukta har noen skjær og grunner i åpningen som tar bort svell. Men le for vind er det ikke så mye av. Flaks for oss at det er meldt lite vind.

Det ble etterhvert en sundowner og grilling.

Aperol sundowner (som det ofte blir) 🌞😀
Uten fisk ble det sånn idag.