Vindfull etappe Mollösund til Källö Knippla.

Frisk seilas innaskjærs

Vi visste det ville bli friske vinder med utstedt kulingvarsel for både Skagerak og Kattegat. Normalt er vi litt betenkte i forhold til å gå ut i kulingvarsel. Men med vindretning fra nordvest dreiende mot vest ville vi iallefall slippe å gå mot vinden. Det er stor forskjell på kuling i mot og kuling i siden eller med. Vi ville få den stort sett i sida.

Og vi valgte ei rute innaskjærs. Det ble ganske bra. Vi kledde oss for været og fikk en variert og fin seilas tross ruskevær.

Vi endte opp på Källö Knipla. En øy rett nord for Göteborg. Her ligger vi godt beskyttet for vinden som skal øke på litt i løpet av natten.

Ganske smooth sailing innaskjærs.

Påskeharen hopper videre….det er usikkert hva vi gjør i morgen, men på mandag er det ganske sikkert at vi kobler oss på Life@Sea med gode vennene Anna og Peter. Vi setter trolig kurs mot Danmark og øya Anholt. Gleder vårs ⛵️🌞