Fredag er bradag 🌞

Endelig helg. Og fint å tenke på at den beste tiden på året er nå og foran oss. Lange lyse dager som inviterer til uteaktiviteter. Like it 🌞

Vi ankommer Lysekils Marina på Basteviksholmene tidlig kveld. Det er alltid en «ut mot havet» følelse når vi ankommer. Det er som å kjøre fra innlandet til havet på 5 sekunder. Fin velkomst 👍

Ankommer Basteviksholmarna 😀

Vi var enige om at det måtte bli en kort seilas i kveld. Det er behov for litt sitte ned og ha fri tid. Da ble det ut av havna og rett rundt hjørnet til Näverkärrskilen. Det er egentlig for kort til å kunne kalles en seilas, men allikevel en av de fineste uthavnene på hele Bohuslänskysten (hysj – ikke si det til noen).

Det er 5 bøyer fra Kryssarklubben her. 2 av de var opptatt når vi ankom. Vi tok 1 og litt etter oss kom en fjerde båt. Det begynner å bli båter og folk på sjøen igjen ⛵️👍 Mulig det er litt drahjelp fra Valborg her i Sverige denne helgen. Valborgfeiring er vel ukjent for de fleste i Norge.

Nå er det dags for en ordentlig svensk smörgås – en real räkmakka. Yumm 🍻

God helg og happy Valborg ønskes 🌞🤗