Familiedag i Hankøsundet!

Lørdag morgen, og ganske så kjølig i båten🌡️Men hva gjør det, når solen skinner fra klar himmel, og det ventes besøk🙏

Dieselvarmeren gjør jobben sin, og det blir fort godt og varmt i båten. Solen hjelper også til. Isen på vannet rundt båten forsvinner raskt under formiddagen.

Det er sjeldent vi legger til ved bryggene på Hankø, men i dag er det av praktiske årsaker. Vi skal få besøk av barnebarnet Sondre for første gang i Walkabout💙 Enkelt å parkere på Vikene og for så å ta ferjen over til Hankø for Henrik og Andrea. Vår lille kohort ankommer øya, og vi tar en gåtur rundt på øya.

På denne tiden av året, er det stille og rolig på her. Grunnet pandemien er det heller ikke tegn til aktivitet på hotellet. Fra havnen er vi vitner til at de nye eierne flytter inn på Bloksberg. Et voldsomt leven når et helikopter lander ved Bloksberg, men ellers helt stille og folketomt på Hankø. Koselig å se folk på Bloksberg igjen etter at hytta har stått tom en lang periode👑

Etter å ha gått en god tur i det fine været, skal det bli godt med en varm lunsj i Walkabout. Sondre har våknet og vil også ha litt mat💙

Vi er vant med å være eneste båt i havna på denne tiden av året⛵
Isen ligger tykk på den nyanlagte stranda.

Familien er vår eneste kohort. Og det er derfor spesielt hyggelig med besøk. Sondre er som vanlig i storform, og vi blir lett underholdt alle sammen💙 Glede! Etter å ha spist en deilig lunsj, bestående av fiskeburger, kjører vi Henrik og Andrea over til Vikene på fastlandet. Vi fyller diesel med det samme og returnerer til Hankø. En fin dag er over!

Hver helg har vi som mål å sende en hilsen til våre venner i Sverige❤️ Ingen unntak denne helgen! Søndag 8.mars – forlot vi Fiskebäckskil og våre venner… Og ikke kunne vi vite at vi ikke kunne treffes på lang tid! Veldig lang tid! At en pandemi skal være årsaken… Et år siden denne helgen! Takk og pris for sosiale medier og teems! Takk og pris for at vi fikk hentet Walkabout så vi kan ha helger som denne⛵💙

Lyckans Slip, vår vinterhavn i Lysekil💙
Fiskebäckskil!