Barneseilas…

Det ligger an til lette forhold for returen fra Verdens Ende til Gressvik. 3-5 m/s i ryggen. Det blir t-skjorte og solkrem på ferden over fjorden. Men hvorfor vi kaller det barneseilas har mer med at vi forsøkte rekruttere nytt mannskap til Team Walkabout. Se bilde mot slutten.

Det ble en tur til fots rundt på verdens ende i det fine været. Bildene taler for seg selv.

Besøkssenteret med butikk og restaurant.
Det gamle fyret.
Gjestehavna og fiskehavna.
Mot syd..

Og så mot slutten traff vi på han som vi tenkte kunne passe som mannskap.

Petter lot seg ikke overtale til å bytte ut rulleskia med fast plass på genoavinsjen.

En fin helg på Verdens Ende tar slutt. Vi kaster loss rett før kl 14 med kurs mot Struten Fyr og deretter Strømtangen og Gressvik. I skrivende stund lette forhold akkurat som meldt. 4-5 m/s litt aktenfor tvers. Petter ville nok kalt det barneseilas 😁⛵