Ankommet Verdens Ende

Så er vi her – Verdens Ende. Dagens etappe ble ikke veldig anstrengende. Dagen startet ved Busteinøyene med et morgenbad i friskt og klart saltvann. 15 grader viste termometeret – så det blir ikke bading så lenge 🥶

Så en frokost i fred og ro. Byggrynsgrøt med gresk youghurt, honning, blåbær og banan. Yumm – og et skikkelig energikick.

Vinden har dreiet over på nord i løpet av natten. Kun beskjeden styrke men kan fint brukes til fremdrift når vi skal sydøstover. En lett seilas på mindre enn enn 1 time og vi er i gjestehavna på Verdens Ende. Sesongen er på hell for mange båteiere, men bra med båter og folk her. Et anslag kan være at havnen som halvfull når vi ankommer kl ca 14. Vi finner en plass langt inne og får hjelp av en hyggelig Marex med fortøyningene.

Sol, blå himmel og kun lette vinder. Skjærgården fremstår fra sin beste side 🌞

Etter litt nødvendige oppgaver som oppvask og andre ting bevilger vi oss en belønning. Det ble Sol-is og en dansk pilsner.

Bonus sommerhelg i siste halvdel avseptember. Ja takk – tar gjerne flere av de.