Bolærne i sikte

Sommerværet vi ønsket oss i juli er her nå. Vi tenkte prøve å få mest mulig ut av det ved å ta en halv feriedag fredag og hjemmekontor resterende halvdel. Og da selvfølgelig flytte hjemmekontoret inn i på kartbordet i båten.

Som sagt så gjort. Etter langdag på jobben torsdag kom vi oss av gårde rundt 19:30 og satte kurs på Østre Bolærne på Vestfoldsida.

Bolærne øyene mot kveldssola.

En lett sydlig bris ga oss et løft i seila så snart vi rundet Strømtangen kursen ble mer vestlig.

Vi ankom gjestehavna på Østre Bolærne rundt 2130, to timer etter avgang.

Overraskende mye båter og folk til en torsdag utenfor fellesferien men vi fikk plass og alle fornøyd.

Arbeidsdagen med videomøter med Estland og dokumentskriving gikk unna så ICE routeren nærmest gløda (det gjorde den ikke, noen har faktisk opplevd det men det er fordi batteriene går varme ved lading. Og av den grunn har vi plukka ut batteriene for å redusere sjansen for brann ombord).

So far so good. More later…