Samsø/Mårup

I går lettet vi anker ved Æbelø og satte kurs mot nordre delen av Samsø. Distanse drøyt 20 nm så behagelig lengde. Vinden var svært beskjeden og vi har fått sommervarme med 20-25 grader på dagtid. Det var fristende å kaste t-skjorta og undertegnede kjenner på den i dag. På nordlig kurs og sola i ryggen skulle det ikke mer enn et par timer til før ryggen gikk fra hvit som en bjørkestamme til rosa som spegris.

Æbelø i horisonten.

Vi kastet anker i Mårup Vik. En stor bukt/vik med sandbunn og godt ankerfeste. Vi tenkte bli her et par dager. Dagen idag har blitt brukt til morgenbad og en jolletur inn på øya og handletur til Dagli’ Brugsen for noen nødvendige innkjøp.

17,5 i vannet – nærmer seg middelhavet nå jo 🤪

Og brødskive med gulost til lunch.

Bra kombo – dansk rugbrød og norsk pilsner 👍🌞🍻