Samsø fortsetter…

Vi er fortsatt på Samsø. Det er et sted vi liker godt. Havnen i Mårup er godt fylt opp på kvelden men heldigvis ikke overfull med båter utenpå hverandre. Vi har dessuten fått oss en plass på stolpebrygga her. Ligger med akter mot flytebrygge og stolper i baugen. Og vi er nest ytterst på brygga som gjør at det er lite folk frem og tilbake – deilig når cockpit nesten er inne på brygga 😀 En dansk familie på ene siden og en tysk familie på andre siden.

Dagen har foreløpig vært brukt til litt jobb på formiddagen. Sykkeltur til Nordby helt nord på øya og lunch på Samsø Bryghus. Samsø Bryghus er øyas eget bryggeri og driver i tillegg cafe/servering med lokale råvarer og økologisk fokus. Både øl og mat falt i smag hos oss. Anbefales!

Samsø er en grønnsaksøy. Potetene er mest kjent men det dyrkes mye annet også. Løk, erter, rosenkål med mere. Og grønnsakssafari er en attraksjon.

Grønnsakssafari må det være på en grønnsaksøy.

So far so good. Vi spriter hender og holder avstand. Det er gode rutiner for det alle steder vi besøker. More later….