Peter Lorentzon fyller år.

Bursdagstale for Peter Lorentzon som fyller år i dag.

Gratulerer med dagen – Peter !

Mens vi seiler på stø kurs 039 grader mot Kungsö befinner våre gode seilervenner Peter og Anna seg på øst-kysten av Sverige. Vi skulle gjerne vært sammen med Peter i kveld – for å feire. Han fyller nemlig år i dag – 60 har det blitt, det skulle man ikke tro. Peter er en seiler – han kan ikke sitte stille når det er seilsesong. Sitter han stille så er det i så fall i båten 🙂 Skal man treffe Peter så må man seile i de farvann Peter seiler – sånn er det 🙂

Vi ble kjent med Peter og Anna gjennom felles interesse for seiling og båtliv. Vi er båt-naboer i Lysekils Marina. I motsetning til oss selv som har seilet bare noen år har Peter hatt interessen og vært i seilmiljø så lenge han har levd (tror vi). Og interessen bekreftes ved at beslutningen er tatt om å hoppe av arbeidslivet og dyrke eventyreren i seg. I løpet av neste år kaster de loss på ordentlig og legger ut på en seilas uten definert lengde i tid eller rom. Sånn skal det låte når man blir 60 🙂

Det er en sann glede å omgås den kunnskapsrike, nesten alltid glade, morgenpigge, energiske, aktivitetsglade og positive Peter.

Peter – Skål på fødselsdagen. Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva ut i hundrade år.
Bursdagshilsen fra Elisabeth & Tore 🙂