På vei til Samsø

Etter en rolig natt på svai i Korsør våkner vi til blankt hav og sol og blå himmel. Morgenbad i deilig klart og salt vann uten brennmaneter. Nå begynner det likne noe 🙂

Ankeret gikk opp og kurs satt på Samsø sin nord-øst side. Det er et sted der vi har vært tidligere som vi vil til igjen.

På seil vil det være en tålmodighetsprøve. Det er jo slik at pessimisten vil klagepå vinden. Optimisten vil vente på at den skal endre seg. Realisten vil endre seilføringen. Jeg startet motor for å få fremdrift i dag. Hva er så jeg? Feiging vil sikkert noen ihuga seilere si.

Det står sann vind 1 m/s men tror egentlig det er feilberegning i instrumentet. I virkligheten nærmere 0 m/s.

Ankommet syd-spissen av Samsø og glir nordover. Bildet viser Vesborg fyr. Samsø er ca 15 nm (27 km)fra syd til nord. Vi skal ganske langt nord på øya. Til Mårup som er ganske nærme et lite tettsted ved navn Nordby.

More later….