Bygevær

Vindbyger, regnbyger og solbyger – mye utbredt her for tiden.

Vi bestemte oss i går for å flytte oss fra Loftehammar og litt videre nordover. Det har holdt seg på vestlig vind de siste dagene. I dag dreide den over på nordvestlig – ikke vårt førstevalg siden vi skulle ha en nordlig kurs.

Ønsket vårt var å finne en bukt eller vik hvor vi fikk le nok til å ligge på anker eller fortøyd mot en øy. Det blåste friskt i bygene når vi kom ut. På det meste så vi 17 m/s på vindmåleren. Heldigvis er det en fin beskyttet led å gå i her.

Vi hadde blinket ut noen alternativer hvor den første var en bukt ganske langt ut. Kunne se litt værutsatt ut men det skulle ligge en bøye fra Kryssarklubben der. Om den er ledig går vi for den. Og jammen hadde vi flaks – vi gikk inn i bukta og der lå bøyen helt for seg selv. Vi fortøyde og startet prepping av middag.

Fortøyd til bøye 🙂

Middag 🙂

Et glass rødt 🙂

Vinden legger seg og sola går ned 🙂

I morgen er det en ny dag…..

Én kommentar til “Bygevær”

  1. Ha en fortsatt flott tur. Følger dere på turen ⛵Klem fra Liv og Thomas

Det er stengt for kommentarer.