Bønnerup Havn og videre mot Göteborg.

Vi seilte igår fra Samsøe til Bønnerup på Djursland/Jylland. Hadde tenkt gå videre i dag tidlig, men værvarselet meldte stor risiko for tordenbyger på formiddag og ettermiddag i Kattegat. Vi avventet derfor noe.

Og vi fikk en smakebit på været her også. En real tordenbyge dundret over med varighet på en times tid. Skikkelig lyn og torden rett over og kraftige regnbyger. Ikke morsomt å treffe på slike når man er ute på sjøen.

Stille før stormen……

Har vært å handlet og spist obligatorisk stjerneskud så nå kl 18 er vi klar for avgang.

Vi setter kurs på skjærgården syd for Gøteborg. Svaihavnen utenfor Kungsö er primært mål. Det er en etappe på ca 75 nm så forventer ankomst der ca kl 7 i morgen tidlig. Har vi flaks får vi med oss både en fin solnedgang og minst like fin soloppgang noen timer senere. Det er meldt god sikt og stabilt vær gjennom natten.

Blir det stille i natt kommer det kanskje en rapport fra nattens seiling på morgenkvisten når vi har internettforbindelse igjen.

So long sailors…